Repaircafé Zeewolde 26 januari in Meermin

 

Aanstaande vrijdag tussen 9.30 en 12 uur kan iedereen weer terecht in de Meermin om de hulp van het team van het Repaircafé in te roepen. Hulp bij een dvd-recorder, die niet meer aan de praat te krijgen is. Een stofzuiger die niet zuigt, een zoom, die los zit, een knoop er af.

Het team is vrijdagochtend tussen 9.30 en 12 uur in de benedenzaal van de Meermin aanwezig. Niet alleen repareren z ij van het Repaircafé , de eigenaren worden bij de reparatie om zo het repareren te promoten! En om ervan te leren. Want herstellen, repareren, het waren vaardigheden, die ooit heel gewoon waren. Bovendien…………. iets heel maken is goed voor het milieu/ fijn voor de portemonnaie/leuk om te doen. En…..weggooien kan altijd nog!

De reparaties zijn om niet, benodigd materiaal dient veelal wel zelf te worden aangeschaft. Maar……..er is een fooienpot!

Het concept Repair Café ontstond in Amsterdam in 2010. Inmiddels kent de organisatie meer dan 1400 Café’s in binnen- en ook buitenland! Repair Café Zeewolde bestaat sinds 2012.

WE ZIEN ELKAAR

Samen fiksen wij het wel